sábado, 31 de julio de 2010

presentacion de ADAMA por la c.de cultura Juan Sancho en Denia



Dénia: Art al Carrer convertirá Marqués de Campo en una sala de exposiciones por un día
02/08/2010 http://www.canfalimarinaalta.es/fotos/artistescrrer.jpgDará a conocer las propuestas de artistas de la ciudad

Con la intención de dar a conocer las manifestaciones artísticas de un grupo de creadores que forman parte de la Asociación de Artistas de la Marina Alta (ADAMA), la iniciativa Art al Carrer convertirá un tramo de Marqués de Campo en sala de exposiciones por un día. Escultores, pintores y fotógrafos contarán con un espacio para mostrar sus creaciones a quienes paseen por la calle el jueves que viene, a partir de las cinco de la tarde. La iniciativa, que ha partido de la Concejalía de Cultura, se enmarca en la filosofía del programa Artístics de promocionar a los artistas locales y de llevar la cultura a la vía pública.

Ángel Ruiz, Javier Saldaña, Rosa Montoro, Fátima García, Txin, Kikii Rose, Mercejuan, Mamalú, Jenko, Mario Cardona, Guadalupe y Jeane Feitosa son algunos de los integrantes de ADAMA. Les une “la chispa del arte y la creación”, según ha indicado Montoro, y el entusiasmo por ofrecer sus obras a todo el mundo. Saldaña ha precisado por su parte que la intención es repetir la experiencia del próximo jueves en otros municipios de la Marina Alta y la Safor con nuevas exposiciones del colectivo de artistas.





La Regidoria de Cultura, amb Juan Sancho al cap, i l´Associació d´Artistes de la Marina Alta (ADAMA) han anunciat hui la celebració de la primera edició d´"Art al carrer", amb la qual es pretén que els creadors de la comarca puguen mostrar les seues obres als ciutadans. L´esdeveniment tindrà lloc dijous que ve, 5 d´agost, en el carrer del Marqués de Campo, de 17 a 23 hores.

Com ha dit el regidor Sancho, este no és l´únic objectiu de l´esdeveniment, sinó també que "els artistes manifesten la seua creativitat en el vessant pictòric, l´escultòric i el fotogràfic i que l´art no es quede en les galeries". Sancho ha afegit que "Art al carrer" serà un reclam per als "habitants de Dénia, però també per als que visiten la ciutat".

Els artistes mostraran les seues obres (unes deu cadascun) en uns estands que estaran ubicats en el carrer del Marqués de Campo i en ells, més de deu creadors tindran la possibilitat de donar a conéixer diverses de les seues obres en estes "galeries improvisades" que el públic podrà contemplar i conéixer, que és el que es pretén amb "Art al carrer".

Juan Sancho ha estat acompanyat en la roda de premsa per diferents membres d´ADAMA que han coincidit a recalcar que es tracta d´una associació que treballa diverses tendències artístiques i la seua il·lusió és poder mostrar al públic les seues creacions. El seu objectiu és, segons Guadalupe, component de l´associació, "unir-nos per a oferir el nostre art i, una vegada cohesionats, donar a conéixer i mostrar a la gent l´art que es fa a Dénia".

El titular de Cultura ha manifestat que, des d´Artístics, "continuem donant veu a les associacions de la nostra ciutat i recolzem esta iniciativa d´"Art al carrer", ja que cal acostar les obres i manifestacions a la gent perquè sàpia la qualitat i el nivell que tenen els artistes de Dénia".









No hay comentarios:

Publicar un comentario